Hoe kunt u ondersteunen?

Wij zijn een non-profitorganisatie die zich inzet om kinderen en hun gezinnen in India financieel te ondersteunen. Ons doel is om deze kinderen te helpen een betere toekomst op te bouwen. We doen dit door middel van educatie, gezondheidszorg en andere belangrijke behoeften.

Als je graag wilt bijdragen aan onze missie, zijn er verschillende manieren waarop je kunt helpen. Je kunt ervoor kiezen om een specifiek kind te sponsoren door maandelijks vanaf 10 euro voor dorpskinderen en vanaf 15 euro voor kinderen in opvanghuizen te doneren. Met deze bijdrage kunnen we essentiële diensten leveren, zoals onderwijsmaterialen, medische zorg en voedselvoorziening. Door maandelijks een kind te sponsoren, geef je ze de kans om zich te ontwikkelen en een betere toekomst tegemoet te gaan.

Naast het sponsoren van een kind, kun je ook een vrij bedrag doneren. Elke bijdrage, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd en helpt om de levensomstandigheden van de kinderen en gezinnen die we ondersteunen te verbeteren.

Als je graag ons werk wilt ondersteunen, stuur dan een e-mail naar info@childrensupportindia.nl of vul het onderstaand formulier in. Laat ons weten wie je bent, hoe we contact met je kunnen opnemen en het bedrag dat je wilt doneren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details verder af te handelen.

Oh, en nog iets geweldigs! Als je ervoor kiest om een kind te sponsoren, koppelen we je aan dat specifieke kind. Je kunt zelfs brieven naar het kind sturen en je krijgt een reactie terug, samen met een foto. Hoe gaaf is dat? Deze persoonlijke uitwisselingen helpen om een band op te bouwen tussen jou en het kind, en geven je de mogelijkheid om de impact van je donatie rechtstreeks te ervaren.

Dus, waar wacht je nog op? Jouw steun kan echt een verschil maken in het leven van kinderen in India. Wees een held en help hen een betere toekomst te geven!

Heel erg bedankt namens het hele team van Stichting Children Support India. We waarderen je steun enorm en kijken er naar uit om samen een positieve impact te hebben op het leven van deze kinderen en hun families.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam:
Indien van toepassing.
Heb je al een of meerdere sponsorkinderen en ben je bekend bij ons?
Sponsorkind:
Wil je een jongen of een meisje sponsoren?
Wil je meerdere kinderen ondersteunen?
Bij “Ja” nemen wij contact met je op om het verder te bespreken.
Wil je maandelijks per automatisch incasso betalen?
Bij een automatische machtiging worden de maandelijkse overschrijving automatisch verwerkt en bespaart het de stichting en vrijwilligers veel tijd om uw betaling te verwerken. Je krijgt, wanneer de inschrijving compleet is, een link om de machtiging via je bank te voltooien.