Shining Stars van SJDT

We ontvingen van Broeder Sebastian deze mooie poster en hij meldde hier bij:

‘Vanaf 10 juni starten wij ons nieuwe academiejaar. We bereiden de huizen van onze kinderen voor door kleine reparaties en schoonmaakwerkzaamheden, en maken zo de plek klaar voor onze kinderen. Zoals we dit jaar met u delen, hebben onze 10e, 11e en 12e standaardmeisjes zeer hoge cijfers gescoord en zijn ze allemaal bereid hun hogere studies voort te zetten, wat een extra verdienste is voor ons allemaal. Ik ben erg blij om u te kunnen mededelen dat 100% van al onze meisjes geslaagd zijn voor alle examens en gepromoveerd zijn naar de volgende klas.

We hebben ook veel nieuwe opnames en die moeten we goed verzorgen. Daarom doe ik op dit moment een speciale oproep aan u om de mogelijkheid te zien om het aantal gesponsorde kinderen te vergroten, zodat onze nieuwe kinderen in het programma worden opgenomen. Hierbij voegen wij de poster toe van de “Shinning Stars” van St.Joseph’s Development Trust. Ik wil u nogmaals hartelijk bedanken voor al uw steun en vooral voor alles wat u ons hebt gedaan. ‘

Wil jij nog een kindje extra ondersteunen of weet je iemand anders die dat zou willen doen? Er wachten nog meer kinderen bij SJDT en DEET die onze steun hard kunnen gebruiken!

Dit vind je misschien ook leuk...