Nieuwsbrief 2 / juni 2024 

Beste sponsorouders en donateurs,
 
Welkom bij de tweede nieuwsbrief van Stichting Children Support van dit jaar. 
 
Stand van zaken … 
Steeds meer nieuwe sponsorouders en donateurs melden zich aan – onze dank daarvoor! Maar er blijven ook kinderen bij SJDT en DEET die onze steun hard nodig hebben. Zo is er Anna Lakshmi, een enthousiast en levendig 7-jarig meisje uit het dorp Kandai bij de stad Madurai. Beide ouders werken, maar met een gemiddeld inkomen van 400 roepie’s (ongeveer 4 euro) is het niet altijd mogelijk om twee maaltijden per dag te verzorgen. Toch willen Anna Lakshmi’s ouders dat ze naar school gaat omdat dat de enige manier is om uit de armoede te komen. Of Keerthibooshan, een jong kereltje dat van verhalen houdt en graag naar school gaat. Zijn vader heeft als kind polio gehad en kan daardoor steeds minder werken en geld verdienen. Hierdoor is er een risico dat de opleiding van Keerthibooshan niet meer betaald kan worden. Wil jij Anna Lakshmi of Keerthibooshan,
of een ander kind, ondersteunen? Laat het ons weten.


Het dorpje Kandai, bij Madurai.  

Jaarverslag 2023 
Met trots presenteren wij het eerste jaarverslag van SCSI met de financiële verantwoording voor 2023. Ons jaarverslag is volgens het standaardformulier voor ANBI-instellingen opgebouwd en kun je hier vinden.

Wil je SCSI mee ondersteunen?
We zoeken vrijwilligers voor communicatie, administratie en losse klussen. Je interesse en beschikbaarheid stemmen we onderling af. Meer informatie kun je vinden in deze vacatures.

 
Schoolexamens bij SDJT 
Bij SJDT hebben kinderen van in het 10e, 11e en 12e schooljaar hun examens gedaan. Ze zijn vrijwel allemaal geslaagd dus onze complimenten aan alle kinderen en begeleiders bij SJDT. Meer informatie vindt u op onze website

Automatische incasso
We willen sponsorouders en donateurs nogmaals vragen gebruik te maken van automatische incasso bij het overschrijven van de maandelijkse sponsorbedragen. Dat scheelt namelijk geld en veel administratie! Informatie en het opstarten van het machtigingsproces vind je hier.
 
Zoals altijd: heel veel dank en groet, namens het bestuur en alle vrijwilligers, 
 
Erwin Krol, voorzitter SCSI

Dit vind je misschien ook leuk...