Nieuwsbrief 1 / januari 2024

Beste sponsorouders en donateurs,


Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Stichting Children Support in 2024!

Terugblik 2023…

Na een turbulente start van SCSI in april 2023 is de stichting inmiddels gegroeid naar bijna 200 sponsouders die gezamenlijk 280 kinderen bij SJDT en DEET ondersteunen. Wij als bestuur en team van vrijwilligers zijn daar heel dankbaar voor. De opbrengst van de kerstactie is gebruikt voor feesten, maaltijden en dansen bij SJDT en DEET. Een indruk hiervan kun je zien aan de hand van een fotoreportage op onze website en filmpje op Facebook.


 

… en vooruitblik 2024
Dit jaar gaat SCSI inzetten op de werving van nieuwe sponsorouders. We willen namelijk nog meer kinderen en families bij SJDT en DEET gaan ondersteunen. Dus als je familieleden, vrienden of bekenden heeft die geïnteresseerd zijn: stuur ze door naar ons!

Wil je SCSI mee ondersteunen?
Ook gaan we ons team uitbreiden. Zo zoeken we vrijwilligers die boekhoudkundig talent hebben, of die aan de vormgeving van de website en nieuwsbrief mee kunnen werken, of die in periodes van drukte aan allerlei klusjes mee willen werken. Je interesse en beschikbaarheid stemmen we onderling af. Meer informatie kun je vinden in deze vacatures.
 
Overlijden vrijwilliger Joyce van der Ent (1970-2023)
Begin januari bereikte ons het treurige nieuws dat vrijwilliger Joyce van der Ent is overleden. Joyce was al geruime tijd ziek en heeft zich tot op het allerlaatste moment voor de stichting ingezet. Namens de stichting is voorzitter Erwin Krol bij de begrafenis aanwezig geweest. Meer informatie vind je hier.
 
Automatische incasso
We willen sponsorouders en donateurs nogmaals vragen gebruik te maken van automatische incasso bij het overschrijven van de maandelijkse sponsorbedragen. Dat scheelt namelijk geld en veel administratie! Informatie en het opstarten van het machtigingsproces vind je hier.
 
Zoals altijd: heel veel dank en groet, namens het bestuur en alle vrijwilligers, 
 
Erwin Krol, voorzitter SCSI

Dit vind je misschien ook leuk...