🎉 Fijne Vaderdag aan alle geweldige sponsor vaders van SJDT en DEET! 🎉

Vandaag vieren we niet alleen Vaderdag, maar ook jullie ongelooflijke toewijding als sponsorouders voor de kinderen van SJDT en DEET. Jullie zijn ware helden die een positieve impact hebben op het leven van deze kinderen!

Aan alle fantastische vaders die hebben gekozen om een verschil te maken, willen we jullie bedanken voor jullie liefde, steun en genereuze bijdrage. Jullie hebben deuren geopend naar onderwijs, gezondheidszorg, voeding en kansen voor deze kinderen. Dankzij jullie zijn hun dromen een stap dichterbij gekomen en kunnen ze een prachtige toekomst tegemoet gaan.

Terwijl jullie genieten van deze speciale dag, moedigen we jullie aan om te blijven investeren in de levens van deze kinderen. Laat hen weten dat jullie er altijd voor hen zullen zijn, om hen te steunen en aan te moedigen. Jullie zijn de rotsen waarop zij kunnen vertrouwen, en jullie liefde zal hen altijd begeleiden.

Een hele gelukkige Vaderdag aan alle sponsorvaders van SJDT en DEET! Jullie maken een blijvend verschil en jullie worden oprecht gewaardeerd. Blijf jullie geweldige werk voortzetten en samen bouwen we aan een toekomst vol mogelijkheden!

Met warme groeten,

Erwin Krol, voorzitter

namens alle vrijwilligers van Stichting Children Support India

Dit vind je misschien ook leuk...