Stichting Children Support India officieel opgericht

We hebben geweldig nieuws te delen! Op dinsdagmiddag 27 juni 2023, om precies 14:00 uur, hebben Erwin (Voorzitter), Jeroen (Secretaris) en Jan (Penningmeester) een belangrijke mijlpaal bereikt in de oprichting van Stichting Children Support India. Samen hebben ze de statuten van de stichting officieel getekend bij Aitton Notarissen in Tiel.

Met deze ondertekening zijn we nu officieel een stichting geworden en zetten we een grote stap vooruit in ons streven om het leven van kansarme kinderen in India te verbeteren. Dit is een bijzonder moment waar we trots op mogen zijn.

Naast de ondertekening van de statuten, hebben we ook het rekeningnummer van de bank aangevraagd. Hierdoor kunnen we binnenkort starten met het ontvangen en beheren van donaties. We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden zodra het rekeningnummer actief is.

Daarnaast zijn we verheugd te kunnen melden dat we ons succesvol hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Deze inschrijving bevestigt onze officiële status als stichting en stelt ons in staat om ons werk op een formele en transparante manier voort te zetten.

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit belangrijke moment en die ons gesteund heeft tijdens het oprichtingsproces. Jullie steun en vertrouwen zijn van onschatbare waarde.

Dit is slechts het begin van ons avontuur als stichting. We kijken ernaar uit om ons werk voort te zetten en een positieve impact te maken op het leven van kwetsbare kinderen in India. Blijf onze website en nieuwsbrief in de gaten houden voor updates over onze activiteiten en hoe jullie kunnen bijdragen.

Met dankbare groet,

Namens Stichting Children Support India

Erwin Krol

Voorzitter

Dit vind je misschien ook leuk...